BILATERALE OVEREENKOMST

U heeft twee mogelijkheden om de bilaterale overeenkomt in te vullen:

 1. Printversie
  De printversie dient u handmatig in te vullen: overeenkomst melk-/rundveehouder en geborgde rundveedierenarts. Na ondertekening dient u de bilaterale overeenkomst in te scannen en te uploaden naar Inforund.
  Download de Printversie
 2. Digitale versie
  De digitale versie biedt de mogelijkheid de overeenkomst van uw praktijklogo te voorzien: overeenkomst melk-/rundveehouder en geborgde rundveedierenarts (nadat u de gegevens heeft ingevuld en verzonden verschijnt de ingevulde overeenkomst). Deze versie moet afgedrukt en ondertekend worden.
  Download de Digitale versie
 3. Digitaal via Inforund
  Inforund biedt de mogelijkheid om een digitale overeenkomst op te maken. U hoeft dan niet meer de uitgeprinte en gescande bilaterale overeenkomst naar Inforund te uploaden. In Inforund is het ook mogelijk om de vervangende- en/of spoeddierenartsen te beheren die op de overeenkomst worden weergegeven. Wanneer dit wijzigt kan dit door de dierenarts van de overeenkomst aangepast worden in Inforund.

  Ga naar Inforund

De overeenkomst rundveehouder en geborgde rundveedierenarts versie 6.1, vindt u HIER. Deze versie kunt u gebruiken bij het opstellen van 1-op-1 overeenkomsten tot en met 31-12-23.   

Veelgestelde vragen

Waar kan ik wijzigingen van mijn contactgegevens doorgeven?

Meer informatie

Welke rundveebedrijven vallen onder de regeling geborgde rundveedierenarts?

Meer informatie

Mag een niet-geborgde rundveedierenarts spoedgevallen doen?

Meer informatie