BILATERALE OVEREENKOMST

Bilaterale overeenkomst

De 1-op-1 overeenkomsten tussen dierenarts en kalverhouder moeten in het kader van de regeling Geborgde Vleeskalverdierenarts centraal geregistreerd worden.

U heeft drie mogelijkheden om de bilaterale overeenkomst in te vullen:

1.    Printversie

Het pdf document 1-op-1 relatie dient u te printen, handmatig in te vullen en te voorzien van een natte handtekening van dierenarts en kalverhouder/kalvereigenaar. In verband met toekomstige centrale digitale opslag van de overeenkomst veehouder-Geborgde Vleeskalverdierenarts in Infokalf, is het advies om de getekende overeenkomsten als pdf-document in uw praktijkadministratie op te slaan. U kunt deze overeenkomsten dan vanaf de openstelling van Infokalf eind 2013 uploaden naar de centrale database.

Download de Printversie

       2.    Digitale versie

De digitale versie overeenkomst kalverhouder, kalvereigenaar en Geborgde Vleeskalverdierenarts biedt de mogelijkheid de overeenkomst van uw praktijklogo te voorzien: overeenkomst kalverhouder, kalvereigenaar en geborgde vleeskalverdierenarts (nadat u de gegevens heeft ingevuld en verzonden verschijnt de ingevulde overeenkomst). Deze versie moet afgedrukt en ondertekend worden.

Dit vervangingsdocument kunt u gebruiken om de onderlinge vervanging van de geborgde dierenartsen te documenteren.

Download de Digitale versie

3.    Digitaal via Infokalf

Infokalf biedt de mogelijkheid om een digitale overeenkomst op te maken. Eind 2013 heeft u de mogelijkheid om via Infokalf de 1-op-1 overeenkomsten digitaal op de slaan in een centrale database. De overeenkomsten kunt u vanaf dan via Infokalf online opmaken en beheren in geval van wijzigingen.

In Infokalf is het ook mogelijk om de vervangende- en/of spoeddierenartsen te beheren die op de overeenkomst worden weergegeven. Wanneer dit wijzigt kan dit door de dierenarts van de overeenkomst aangepast worden in Infokalf.

Ga naar InfoKalf

 

Veelgestelde vragen

Voor hoelang mag een spoeddierenarts voorschrijven?

Meer informatie

Welke databank is aangegeven voor de centrale registratie van het antibioticagebruik?

Meer informatie

Moeten alleen antibiotica of alle diergeneesmiddelen in de databank worden vastgelegd?

Meer informatie